Vår Process

Så här går det till när vi bygger en ny hemsida.

1. Utformning och offert

Först diskuterar vi ert önskemål på sidans utforming och vad ni vill uppnå med hemsidan. Ni kan också välja att ge oss fria händer att ta fram en unik design. Vi tar fram en offert och ett konkret projektförslag. Du behöver inte acceptera detta ännu.

2. Själva designförslaget

Sen börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom förslaget. Designförslagen tar upp till 10 arbetsdagar att skapa, alltså två veckor. Dock kan vi inte alltid starta med nya projekt omgående vid hög arbetsbelastning.

3. Avstämning

Därefter tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi därefter bygga på er hemsida, undersidor osv. Tackar ni nej – så har ni inte bundit er till något. 

4. Vårt enda krav

Man som sagt binder sig inte till något när man beställer ett designförslag. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med ert förslag, då vi lägger ganska mycket krut på dessa. Vi tar dock gärna lite feedback på varför ni inte tyckte om det.

Our Partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit sed edipse.

Let us help you grow Your business

Nam porttitor blandit accumsan. Ut vel dictum sem, a pretium dui. In malesuada enim in dolor euismod.